Välkommen till oss

Här börjar din HÄLSORESA!
Med bred kunskap från flera terapeuter blandar vi ny och gammal vetenskap.

Anette & Marina

Nu tar vi steget!

Med all vår kunskap från fötter till zonterapi- till laserterapi och kunskap om hjärnan och nervsystemet, tog vi ytterligare ett kliv och blev Fascia specialister. Vi och vårt nya team brinner för att hjälpa dig med en helhetslösning, förebyggande och med problemlösningar. 
 
Vi är inte bara en fot eller ett ben vi är ETT.

Teamet

Marina Häll

Fasciaspecialist
Funktionell fotspecialist
Zonterapeut

Fotterapeut i grunden som idag jobbar med hela kroppen. 

I dag jobbar jag med hela kroppen i fokus, Vad behöver du?

Käkledsbehandling, Zonterapi, Laserterapi, Testbaserad hälsaeller applicerad neurologi

Anette Eklund Terfelt

Fasciaspecialist
Funktionell fotspecialist
Zonterapeut
Beröringspedagog

Jag är uppvuxen i Stockholm och har jobbat inom vården i hela mitt vuxna liv. Älskar att vara i naturen så långa promenader varvas med yoga på min fritid.

Drivs av mötet med människor, att få stötta och klura på lösningar och hitta orsaken till problemet. Att hjälpa kunden till en smärtfri vardag. 

Jag jobbar med hela kroppen- från topp till tå inifrån och ut. Att vara i balans är svårt men ju mer man jobbar på det, desto bättre mår kroppen. 

 

Jessica Quist

Samtalsterapeut, KBT Coach, Fasciaspecialist

Jessica har arbetat som terapeut i många år med inriktning på bildterapi, mindfulness och kbt. Hon är utbildad i London, där hon var verksam i flera år inom rättspsykiatrin och skolan.

De senaste åren Jessica alltmer fascinerats och fortsatt sin vidareutbildning i terapin genom att se kroppen och sinnet som en enda helhet istället för två separata system. Metoden och hållningen har blivit ett tydligt fokus i hennes terapeutiska arbete.

Jessica har stark intuition och drivs av att stötta och guida klienten för att skapa insikt och öka medvetenhet genom samtal, andning, skapande och meditation.

Processen bidrar till ett mer harmoniskt och meningsfullt liv med ärliga och öppna relationer och en känsla av tillit och kärlek till sig själv.

Katties Åkesson

Auktoriserad Hud-spa-terapeut, aromaterapeut samt utbildad lymfmassör.

076 167 0200

Arbetar som lärare på olika yrkeshögskolor inom hud och skönhetsvård. Jag har en lång och gedigen erfarenhet inom hudvårdsbranschen mer än 30 år.

Tillverkare och skapare av Me Anima som är en hudvårdserie fylld med aromaterapi för hela dig, finns här på plats.

Jag kommer att finnas på plats hos Bromma hälsoklinik för att göra härliga välgörande och effektiva behandlingar för hela dig. Jag älskar mitt yrke och branschen. Att ta hand om kunder gör jag av hela mitt hjärta.

Maria Larsson

 Fotterapeut, Laserterapeut, Testbaserad Hälsa

Jag är uppvuxen i Åmål, flyttade till Stockholm hösten 2023.
I grunden är jag Undersköterska.

Idag jobbar jag med hela kroppen i fokus

Oskar Gustafsson

LIC Personlig tränare & Certifierad massör

Gunnar Bokneberg

 Legitimerad naprapat 

0701481800
gunnar.naprapat@gmail.com
 

Hos mig strävar vi efter att hjälpa dig att leva ett gott liv, vara väl, och åldra väl genom manuella behandlingar och träning. Min specialitet är att skapa optimala förutsättningar för dig så att din kropp ska må riktig bra och prestera maximalt!

Jag behandlar inte endast symptom

Som naprapat är min uppgift att finna och behandla diverse funktionsrubbningar och smärttillstånd. Jag använder ett specifikt system för att hitta orsaken till problemet du upplever. Om du har ont någonstans är det ett symptom. Det är möjligt att behandla symptomen så problemet försvinner tillfälligt, men det är mycket bättre att behandla orsaken till symptomet så att problemet inte kommer tillbaka. Vi behandlar både akuta och kroniska smärttillstånd, allt ifrån nack- och huvudbesvär till bröst- och ländryggsbesvär. Jag är en legitimerad naprapat med 20 års erfarenhet.

Om smärtan inte går bort då är det DAGS ATT HANTERA DEN! Välkommen på behandling.

 

VI SÖKER FLER TERAPEUTER, Rum ledigt

VI SÖKER FLER TERAPEUTER, Rum ledigt

Att ha nöjda kunder är vår prio

”Fantastiskt, detta var jag lite skeptisk för. Men Lunula Laser har hjälpt min Hallux valgus. Helt otroligt , redan efter första gången kände jag en skillnad. Värken försvann och svullnaden minskade. Idag gjorde jag min fjärde behandling och är så nöjd och glad. Tänk vad lite ljus kan göra.”

Lotta F.

”Stort tack Marina!! Jag hade Impignement (inklämningssyndrom) i axeln sedan 5 mån och kunde i princip inte röra vänster arm mer än 60 grader, kunde inte ta handen bakom ryggen och hade ofattbart ont hela tiden när jag blev rekommenderad att prova Fascia behandling hos Marina. Jag hade aldrig hört talas om denna behandling och var väldigt tveksam……Efter endast 1 behandling kunde röra armen över axelhöjd nästan hela vägen upp. Jag hade då varit hos en professor på Ortopedi som inte kunnat hjälpa mig hittills. Jag gick totalt 3 ggr och är nu helt återställd, ofattbart bra behandling!!”

Camilla J.

”Var hos Anette och fick en underbar fasciabehandling. När jag kom dit kunde jag se hur sned i kroppen jag var och efter en timmes behandling både syntes och kändes skillnaden. Tack! Nästa gång blir det fötterna som får sitt.”

Katharina S.

Din väg till optimal hälsa och välmående!

Kom och besök våra fräscha lokaler i Bromma. Anette och Marina som driver kliniken har en gedigen erfarenhet.