Laserterapi

Det är skillnad på laser och laser. Vi jobbar med Erchonia kall klass ll laser som hjälper din kropp till naturlig läkning. Målet med laserterapi är att leverera ljusenheter i form av fotoner till skadade celler. Mitokondrierna påskyndar produktionen av ATP (adenosintrifosfat). Detta är den biokemiska ökning av cellens energi som används för att omvandla en sjuk cell till hälsosamt tillstånd.

PL Touch 635

Laser för optimering utav hjärna och nervsystem

På Erchonias hemsida kan ni läsa mer om själva enheten och forskningsresultat.

Varför väljer Bromma Hälsoklinik att arbeta med och rekommendera PL Touch

Den är fri från bieffekter och det är en smärtfri, säker och effektiv behandling. Klass ll laser kan aldrig skada dina celler. Du kan vara utan medicin eftersom PL Touch laser är inflammationshämmande och hjälper din kropp att påskynda din läkningsförmåga. Erchonia har 15 FDA.

Allt förutom cancer och när du är gravid. Enligt svensk lag gör vi inte det men i andra delar av världen är det andra regler. Tack vare att ljuspartiklarna sugs upp utav kroppen och verkar på själva cellen ända ner på atom – och kvantnivå oavsett vilken cell det är, så kan man få kroppen att självbehandla och lindra i princip vad som helst.

EVRL

Laser för hormonbalansering och acne

Vår EVRL har samma ljus som Lunula Laser fast det är en handhållen enhet. Därför kan vi behandla hela kroppen med denna. Det violetta ljuset är nyckeln till att komma åt bakterier.

EVRL Laser har två laserdiodrar 1 röd och 1 violett. Dom jobbar på olika sätt mot akne. Det röda ljuset blockerar vägen för ett enzym (cox2) som behövs för att en inflammation ska starta. Det violetta ljuset absorberas av ett ämne Propion bakterien utsöndrar (Porphyrin). På så vis kan vi hämma bakteriens framfart. Den ska hålla sig inne i talgkörteln och inte ute i hela hårfollikeln där den skapar stor oreda. Lasern hjälper din kropp att läka sig själv.

Det är skillnad på barn, ungdoms och vuxen akne. Vi på Bromma Hälsoklinik tycker det är viktigt att kika på helheten. Varför har du akne? Huden är kroppens största utrensningsorgan och är en spegel till hur kroppen mår. Eksem, psoriasis, akne, sår, svamp kommer inifrån och är en obalans i kroppen. Din kropp strävar alltid efter balans vare sig det gäller vatten, mineraler eller fettsyror.

Tonårsakne brukar vara hormoner som stökar, med vuxenakne är det oftast lite klurigare. Men med rätt hudvård, dagliga rutiner, tillskott och rätt balans kan vi få ordning på det.

Vi jobbar med Testbaserad funktionsnäring på kliniken och rekommenderar att man tar ett blodprov för att se sin fettsyrebalans och status på hur din mage mår. Då kommer vi lättare åt din akne.

Vi behandlar dig förebyggande eller vid direkta symtom som:

En smärtfri och effektiv laserbehandling mot bl.a. smärta och andra obalanser i kroppen. Då våra kroppar består av biljoner celler och allt har frekvenser kan lasern appliceras på många besvär eftersom ljuset stimulerar cellen till att skapa mer energi och sätta igång sin egen läkningsprocess. 

Artros

Sårläkning

PMS

Neuropati

Migrän

IBS

Tinnitus

Endometrios

Chrons

Vill du veta mer?

Boka tid för laserbehandling direkt online.