Gua Sha massage

Vi värdesätter att kommunikationen med dig under din behandling är viktig för oss. 

Kroppsbehandling gua sha

Gua Sha massage med olika stenar och kristaller för ansikte och kropp

Gua Sha betyder skrapa. Förr använde man det som fanns att skrapa kroppen med och genom tryck och drag kunde man komma åt spända muskler och onda punkter genom  tryck och dra. Hos oss använder vi äkta stenar och kristaller som jade, karneol kristall, rosenkvarts och tigeröga.

Gua Sha Detox Bodymassage

I denna behandling arbetar vi med olika Gua Sua verktyg som har sitt ursprung från traditionell Kinesisk Medicin, anpassar oss efter dina behov och tillsammans ger det ett fint resultat.

Vi stimulerar kroppen i lymfans riktning med Gua Sha och behandlingen och vii arbetar i lymfans riktning. Med Gua Sha kan man arbeta partiellt på ömma muskler, trött kropp eller när kroppen känns lite svullen eller man har celluliter så kan vi öka cirkulationen i huden. Behandlingen stödjer, stärker och bygger upp både din hud och hälsa.

Vårt lymfsystem är vårt reningsverk som ser till att överflödig vätska och slaggämnen förs bort, städar undan ämnen som inte ska vara kvar i våra kroppar. Vad som händer dagligen är att vi får en hel del stopp i lymfsystemet av flera orsaker. Det kan bero på att vi rör oss dåligt, sitter mycket, fel kost m.m. Med massage i rätt riktning kan man hjälpa till att luckra upp vissa blockeringar och ge oss ett bättre flöde. Som i sin tur ger bättre hälsa och att vi mår bättre.

gua sha body massage

Gua Sha Facial Detox

Ansiktsbehandlingen har full fokus på att jobba i lymfans riktning som ger en anti-ageing effekt och bättre näringstillförsel för din hud som ger fint lyster till huden. Har du en hud som är i obalans är det en fantastisk bara behandling för ett fint resultat och kan göras i kur.

Behandlingen hjälper till att ta bort slaggämnen med hjälp av lymfsystemet, vilket bidrar till en ökad cellförnyelse som tillför ny näring till cellerna. Passar de flesta hudtyper för bättre stimulans och anpassas efter dina behov. Behandlingen stödjer, stärker och bygger upp både din hud och hälsa. Ditt ansikte blir fräscht, din hud blir återfuktad och uppiggad.

Behandlingen passar de flesta hudtyper.

Vill du boka Gua Sha?

Boka tid för en ansiktsbehandling med Gua Sha direkt online.