Massage

Våra massage terapeuter använder olika tekniker anpassad för just dig. Triggerpunktsbehandling, bindvävsmassage, töjningar, artikulering och energimassage exempelvis. 

Klassisk massage

Behandlingen bearbetar dina muskelfibrer och stimulerar blodcirkulationen och frigör lugn och ro hormonet OXYTOCIN. Massagen är handfast och djupgående. Den tänjer och mjukar upp muskler och bindväv. Behandlingen anpassas efter dig och ditt behov och kan ges i såväl avslappnande syfte som för behandling av muskelrelaterade besvär.

Våra terapeuter använder olika tekniker beroende på vad du och din kropp behöver.

Triggerpunktsbehandling, töjningar el djupgående massage.

Lymfmassage

Öka flödet och cellförnyelsen i kroppen.  Hjälp kroppen att läka sig själv genom att öka flödet i lymfvätskan i kroppen. En behaglig och lugnande behandling som upplevs slimmande för kroppen, lugnande för sinnet och ger en känsla av lätthet och mjukhet i kropp och själ.

Behandlingen är en manuell form för att avlasta vårat lymfsystem, som ger en detox på cellnivå och startar kroppens egen läkningsprocess. Behandlingen ger direkta resultat, men fungerar bäst vi återkommande behandling.

massagebehandling bromma

Taktilstimulering

Metoden innebär att man använder sig av omslutande, lätta strykningar eller tryck på huden, efter ett bestämt mönster. Behandlingen upplevs som mycket behaglig och djupt avslappnande. Huden är vårt största sinnesorgan och vid beröring frigörs oxytocin, som är ett ”lugn- och ro”-hormon. För att uppnå så hög oxytocin nivå i kroppen rekommenderas taktil 5 dagar i sträck och sedan behandling var fjortonde dag/var tredje vecka för att bibehålla oxytocin nivån. Medveten beröring kan bidra till att: Skapa lugn och ro Ge avkoppling och välbefinnande, lindra smärta, förbättra immunförsvaret, reducera stress, lindra sömnsvårigheter, förbättra sårläkningen, förbättra mag- och tarmfunktionen, minska aggressivitet, öka nyfikenheten, stärka kroppsuppfattningen. m.m.

Vill du boka massage?

Boka tid för massagebehandling direkt online.