Behandlingar

Vår grundfilosofi är att hela kroppen måste vara i balans för att må bra. Om du frågar din kropp så är det nervsystemet som måste vara i balans. Vi tar hand om dina problemområden och behandlar för att förbättra funktion och förmåga.

Gua Sha Detox Bodymassage

80 min 1390kr – Ingår en skön skalp och nackmassage.

I denna behandling arbetar vi med olika Gua Sua verktyg som har sitt ursprung från traditionell Kinesis Medicin, anpassar oss efter dina behov och tillsammans ger det ett fint resultat.

Vi stimulerar kroppen i lymfans riktning med Gua Sha och behandlingen och vii arbetar i lymfans riktning. Med Gua Sha kan man arbeta partiellt på ömma muskler, trött kropp eller när kroppen känns lite svullen eller man har celluliter så kan vi öka cirkulationen i huden.
Behandlingen stödjer, stärker och bygger upp både din hud och hälsa.

Vårt lymfsystem är vårt reningsverk som ser till att överflödig vätska och slaggämnen förs bort, städar undan ämnen som inte ska vara kvar i våra kroppar. Vad som händer dagligen är att vi får en hel del stopp i lymfsystemet av flera orsaker. Det kan bero på att vi rör oss dåligt, sitter mycket, fel kost m.m. Med massage i rätt riktning kan man hjälpa till att luckra upp vissa blockeringar och ge oss ett bättre flöde. Som i sin tur ger bättre hälsa och att vi mår bättre.

Gua Sha Facial Detox

Ansiktsbehandlingen har full fokus på att jobba i lymfans riktning som ger en anti-ageing effekt och bättre näringstillförsel för din hud som ger fint lyster till huden. Har du en hud som är i obalans är det en fantastisk bara behandling för ett fint resultat och kan göras i kur.

Behandlingen hjälper till att ta bort slaggämnen med hjälp av lymfsystemet, vilket bidrar till en ökad cellförnyelse som tillför ny näring till cellerna. Passar de flesta hudtyper för bättre stimulans och anpassas efter dina behov. Behandlingen stödjer, stärker och bygger upp både din hud och hälsa. Ditt ansikte blir fräscht, din hud blir återfuktad och uppiggad.

Behandlingen passar de flesta hudtyper.

Klassisk Lymfmassage

I denna behandling ger vi fokus på dina behov och anpassar oss efter ditt mål. Vi känner av vad som behöver göras och jobbar med lymfan. Vi alla behöver städa kroppen från slaggämnen vi samlar på oss. Vårt lymfsystem är vårt reningsverk som ser till att överflödig vätska och slaggämnen förs bort, städar undan ämnen som inte ska vara kvar i våra kroppar. Vad som händer dagligen är att vi får en hel del stopp i lymfsystemet av flera orsaker. Det kan bero på att vi rör oss dåligt, sitter mycket, fel kost m.m. 

Med massage i rätt riktning kan man hjälpa till att luckra upp vissa blockeringar och ge oss ett bättre lymflöde som i sin tur ger bättre hälsa och att vi mår bättre. Vi rekommenderar att dricka mycket vatten före behandlingen.

Klassiska ansiktsbehandlingar

Våra ansiktsbehandlingar är special anpassade för dig och din hud, vi gör en hudanalys och ser till att du får rätt behandling som är anpassat efter dina behov.

I en klassisk ansiktsbehandling ingår en rengöring, ansiktsvatten, peeling, varma handdukar, portömnning, brynplock, ansiktsmassage, mask, avslutande produkter.

Klassiska ansiktsbehandlingar

Här förlänger vi ansiktsmassagen till din nacke, axlar för en mer avkopplande behandling. Våra ansiktsbehandlingar är special anpassade för dig och din hud, vi gör en hudanalys och ser till att du får rätt behandling som är anpassat efter dina behov.

I en klassisk ansiktsbehandling ingår en rengöring, ansiktsvatten, peeling, varma handdukar, portömnning, brynplock, ansiktsmassage, mask, avslutande produkter.

Ansiktsbehandling Quick fix

Det vi vill göra under behandlingen är bara för dig med en djuprengöring och peeling för ett fint resultat, avslutar med en uppiggande massage.

Algneedling Biomicroneedling

Kur 4 gånger erbjudande 5595kr

ALGNEEDLING® Biomicroneedling är helt utan nålar – utan smärta och utan blod, men med samma resultat som traditionell microneedling.

Svampspikar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen. Det stimulerar både epidermis och dermis i huden. Det kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet.

Behandlingen som skapar en exfolierande effekt kan förbättra hudens utseende och ge en jämnare hudton. Bra vid:

  • Förstorade porer/fet hy
  • Ojämn hudton
  • Rynkor/fina linjer
  • Pigmenteringar

Behandlingen ger lyster och glow.

Vid bokning av behandling skickas ett formulär till dig med information som är bra och viktigt att tänka på före och efter din algneedling.

Fransar och bryn

Att färga dina fransar och bryn med forminig av bryn gör mycket till ditt ansikte, man känner sig piggare och faktiskt lite gladare med extra färg. Här får du välja på de färger som passar dig bäst och du får all hjälp av din terapeut för bästa resultat.

  • Frans och brynfärg, inklusive formning av bryn 30 min 495kr
  • Fransfärg 20 min 295kr
  • Brynfärg inklusive formning av bryn 20 min 395kr

Taktilstimulering

Metoden innebär att jag använder mig av omslutande, lätta strykningar eller tryck på huden efter ett bestämt mönster. Behandlingen upplevs som mycket behaglig och djupt avslappnande.

Zonterapi/ reflexologi

Zonterapi fungerar holistiskt, enkelt uttryckt så går det ut på att stärka och balansera hela människan. Behandlingen stärker immunförsvar och läkning, lossar spänningar och balanserar kroppens funktioner. Vi trycker, drar och klämmer på punkter på fötterna. 

Ansiktszonterapi/ ansiktsreflexologi

Ansiktszonterapi/ansiktsreflexologi fungerar holistiskt, enkelt uttryckt så går det ut på att stärka och balansera hela människan. Behandlingen stärker immunförsvar och läkning, lossar spänningar och balanserar kroppens funktioner. Genom att massera, vibrera och trycka på punkter i ansiktet.

Behandlingen går ut på att släppa på spänningar i käken med hjälp av att gå in i munnen och massera upp spända muskler. En behandling som känns men som är väldigt effektiv. Den tar ca 50 minuter och avslutas med en skön ansiktsmassage. Bra för dig med problem med huvudvärk, nackbesvär, tinitus, stress och använder bettskena.

Samtal/coaching

Behandlingen är individanpassad, inkännande och klienten får stöd och hjälp mot ett bättre välmående och blir guidad med hjälp av olika verktyg såsom samtal, skapande, andningsövningar. Jessica ser till hela kroppen och dess uttryck och anpassar behandlingen efter klientens frågeställningar och vad klienten behöver hjälp och stöd kring.

Jessica använder metoder från KBT, Bildterapi, Mindfulness och anpassar kommunikationen och den terapeutiska processen efter klientens behov.

Fascia / Djupvågsbehandling

Detta är en Fasciabehandling – De senaste årens forskning visar att Fascia har mycket större betydelse för hälsa, värk och smärta än vi tidigare trott. Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler. Behandlingen anpassas efter dig som individ och kan ske liggandes eller sittandes, med eller utan kläder på.

Applicerad neurologi

Vi jobbar utifrån ett neurologiskt perspektiv och där är hela du viktig eftersom hjärnan är den som kontrollerar din kropp. Muskler, skelett, senor och ligament gör inget av eget initiativ utan bara vad hjärnan via nervsystemet skickar för signaler. Det är nerverna som rekryterar strukturen. Kan vi få nerverna att rekrytera rätt kan vi reducera smärta. Får vi igång din funktion så att du börjar fungera som du ska så blir också resultatet mer bestående.

Vill du boka tid?

Kom och besök våra fräscha lokaler i Bromma. Anette och Marina som driver kliniken har en gedigen erfarenhet.